Weekendafsluiting N34 tussen Klijndijk en Rondweg

In opdracht van de provincie Drenthe werkt Dura Vermeer aan het verdubbelen van de N34 tussen Emmen-West en de aansluiting met de N381 (Frieslandroute). Daarmee verbetert de doorstroming, bereikbaarheid en verkeersveiligheid en wordt de regionale economie versterkt. 

Weekendafsluiting deel N34

Van vrijdag 16 oktober 18.00 uur tot maandag 19 oktober 2020 06.00 uur is de N34 afgesloten tussen de afslag Odoornerweg tot aan de aansluiting met de N391 (Rondweg Emmen). Vanaf 19 oktober 2020 rijdt het verkeer dan in beide richtingen op de nieuwe rijbaan en starten we met de volgende fase: de herinrichting van de oude rijbaan van de N34. 

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit noordelijke richting met bestemming Emmen Centrum kan gebruik maken van de afslag bij de Odoornerweg. Verkeer vanuit zuidelijke richting wordt omgeleid via de Rondweg (N391) en kan zo het centrum van Emmen bereiken. Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de N376 en de N374 via Erm, Noord-Sleen, Schoonoord, Schoonloo en Borger als alternatieve route. De omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven. Bekijk in de bijlage het kaartje met de omleidingsroutes.