Redactieteam

Redactieteam www.noordbarge.info

Vijf enthousiaste vrijwilligers zijn druk bezig met de vernieuwde website van Noordbarge: www.noordbarge.info. Het eerste werkoverleg is achter de rug en de plannen zijn gesmeed. We hebben gesproken over een jaarprogramma, een taakverdeling en meer.  We leggen de lat hoog en zijn van plan om de twee weken een nieuw artikeltje te plaatsen. Het Dagblad van het Noorden heeft inmiddels al reclame voor ons gemaakt in de rubriek Miniman op 17 juli.

Bedoeling van de website

Wat is precies de bedoeling? Op de website wordt geschreven en gefotografeerd over alles wat Noordbarge betreft. Dus over nieuws van Plaatselijk Belang, verslagen van jaarvergaderingen, maar daarnaast ook de gewone dingen uit het dorp. We laten nieuwe bewoners aan het woord, per tien weken komt een straat in beeld, er komen reportages over kleine en grote bedrijven, over exposities in het CBK Emmen, evenementen, personen, clubs en verenigingen en… nieuws als dat er is.

Medewerkers

Tot nu zijn er vijf medewerkers: Sikko Boelema, Elgar Feddema, Klaas van der Meulen, Pieternel Schomaker en Henk Zwols. Klaas, Pieternel en Sikko vormen het schrijfteam, Henk Zwols is fotograaf en Elgar is onze webmaster. We willen graag meer medewerkers erbij. Dus lijkt het je leuk om in een klein, gezellig en gulzig team mee te werken, meld je dan aan, via redactie@noordbarge.info of via een van de vijf medewerkers.