Praktijk vlinders

Door Joyce van der Kruijf.

Zoals beloofd zou ik nog een stukje schrijven over mijn Praktijk aan huis in onze achtertuin.

Sinds 2006 heb ik mijn Praktijk Vlinders bij huis, eerst in de Rietlanden en sinds vorig jaar aan de Huizingsbrinkweg 24.

We hebben de schuur in de achtertuin omgetoverd tot massageruimte.
De ruimte heeft een mooie uitstraling, je hoort de vogels fluiten en nu in de herfst de eikeltjes op het dak vallen. Vaak krijg ik als reactie dat dit een gevoel geeft alsof degene die de massage ontvangt in een huisje in het bos is.

Ik heb er voor gekozen alleen massages aan vrouwen te geven omdat de massages en behandelingen meer geschikt zijn voor vrouwen.
De massages zijn namelijk zacht, rustgevend en omdat ik veel met essentiële oliën werk ook een geurbeleving. De ruimte heb ik ook met veel meer kleur ingericht dan mijn vorige ruimte. Zo heb ik prachtig behang met bloemen en vlinders.

Vlinders hebben een speciale betekenis voor mij:
Een vlinder staat voor verandering en transformatie, maar ook voor kwaliteiten in het leven zoals creativiteit, vrijheid, liefde, geluk en harmonie.

Naast de essentiële oliën werk ik ook met edelstenen, edelstenen geven ook hun werking en trillingen af aan het lichaam. Met name de rozenkwarts edelstenen zijn fijn om mee te masseren, de rozenkwarts heeft een ontspannende en kalmerende werking en is de steen van de liefde, vooral de liefde voor jezelf. Naast de massages geef ik ook reiki behandelingen.

De herfst en winter zijn fijne seizoenen om een massage te ontvangen.
Een massage helpt stress te verminderen, je immuunsysteem te verbeteren en lichaam en geest meer in balans te brengen. Dit is ook de tijd voor een hotstonemassage.

Op mijn website www.praktijkvlinders.nl staan alle massages beschreven.

En je kan Praktijk Vlinders volgen op facebook en instagram. Ik deel informatie over de massages, de essentiële oliën en werking van edelstenen. En soms is er een leuke actie, zoals een verloting van een massage. Ook is het mogelijk een massage kado te geven.

Voor mij is het verzorgen van de massages ook heel ontspannend, ik ervaar de geuren van de oliën en het maakt me heel blij als men weer helemaal relaxed naar huis gaat.
Ik plan mijn afspraken ruim in zodat er tijdens het kopje thee of glas water ook tijd is voor een gesprekje.

1 gedachte over “Praktijk vlinders”

  1. Dit hoort niet thuis op de website van Noordbarge, verkapte reclame van iemand die
    deel uitmaakt van de redactie van de website Noordbarge.

    Jan P de Vin

Reacties zijn gesloten.