Nightwalk Emmen door Noordbarge

Nightwalk Emmen is een wandelevenement door het centrum, Wildlands, Noordbarge en Bargeres van ongeveer 7,5 km lengte. Dit jaar is de tweede editie op vrijdagavond 20 september. Voor een groot deel gaat de tocht door Noordbarge. Het begint om 20.30 op het Raadhuisplein voor het Atlastheater. Tickets voor deze wandeling kosten € 11,- en zijn te verkrijgen via https://www.eventree.nl/event/nightwalk-emmen-2019. De opbrengst gaat naar vijf goede doelen.

Bij deze wandeling staat niet zozeer de wandelprestatie voorop, maar vooral de gezelligheid, sfeer en beleving van een wandeling in het donker. Nightwalk Emmen is een geweldige nachtwandeling om bijzondere plekken in Emmen bij avondlicht te ontdekken. De wandeling voert langs verschillende attractieve locaties in Emmen (de zogenaamde highlights van Emmen), waar activiteiten plaatsvinden op het gebied van cultuur (theater, dans, kunst, muziek etc.), sport en business.

De organisatie is in handen van de Lions Club “Broken Circle”. In Noordbarge vinden op enkele plekken activiteiten plaats. De bewoners aan de route wordt gevraagd de route extra te verlichten, bijvoorbeeld met waxinelichtjes.

Om deze avond mogelijk te maken doen er zowel Locatiepartners als Activiteitenpartners mee. In Noordbarge zijn Tuincentrum Noordbarge en het CBK Emmen locatiepartners. Voor meer info: nightwalkemmen.nl.