Kerststukjesavond met Ingrid’s Deco & Zo

Feestelijke creativiteit bloeit op Stadsboerderij ’t Nije Hoff: Kerststukjesavond met Ingrid’s Deco & Zo

Op woensdag 6 december was het een bruisende avond op Stadsboerderij ’t Nije Hoff in Noordbarge, waar zo’n 30 vrouwen uit Noordbarge en omstreken samenkwamen voor een gezellige avond vol creativiteit en feestelijke sfeer. Onder de deskundige begeleiding van Ingrid’s Deco & Zo werden er prachtige kerststukjes gemaakt, en de avond was gevuld met lachen, gezelligheid en heerlijke hapjes en drankjes.

Onder leiding van Ingrid, het creatieve brein achter Ingrid’s Deco & Zo, werden de deelnemers stap voor stap begeleid bij het maken van hun eigen unieke kerststukjes. Met haar enthousiasme en eindeloze stroom van nieuwe ideeën wist Ingrid de deelnemers te inspireren en aan te moedigen om hun creatieve kant te verkennen.

De stadsboerderij was omgetoverd tot een feestelijk winterparadijs, met sprankelende lichtjes en vrolijke kerstversieringen die de ruimte vulden. De aanwezigen werden begroet met een warme en uitnodigende sfeer, waardoor de avond de perfecte setting werd om samen in de kerststemming te komen.

De organisatie had goed gezorgd voor de inwendige mens. Er waren heerlijke hapjes en drankjes beschikbaar, waardoor de deelnemers niet alleen creatief bezig waren, maar ook konden genieten van culinaire verwennerijen.

Naast het creëren van kunstwerken was er ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid. De deelnemers deelden niet alleen creatieve tips, maar ook lachsalvo’s en mooie momenten die deze avond tot een onvergetelijke ervaring maakten.

Aan het einde van de avond verlieten de vrouwen Stadsboerderij ’t Nije Hoff met niet alleen prachtige kerststukjes, maar ook met warme herinneringen aan een avond vol creativiteit en samenzijn. Het was een geslaagd evenement dat de buurt dichter bij elkaar bracht en de magie van de feestdagen deed stralen in Noordbarge.