In Noordbarge is elke maand wat te beleven – Stamppotbuffet

Stamppotbuffet

De gezelligheidscommissie van Plaatselijk Belang Noordbarge heeft in het huis aan huis verspreidde gele boekje tal van activiteiten opgenomen die wij Noordbargers in 2023 kunnen gaan doen. Op de agenda van deze website staan ze ook.  Inschrijven doe je via het e-mail adres: gezelligheidnoordbarge@gmail.com 

Na carbidschieten en de nieuwjaarsvisite was nu het stamppotbuffet aan de beurt. In de ons bekende zaaltjes verzamelden zich “uitgehongerde” inwoners van Noordbarge. Dat deden ze met een glaasje in de hand want gasten worden bij Ten Cate goed ontvangen.  Nadat een kleine 70 inwoners een plaatsje hadden gevonden aan de tafels verwelkomde Sikko Boelema de aanwezigen namens het bestuur van Plaatselijk Belang.   

De dampende schalen stamppot waaronder mous en de verschillende bijbehorende vleeswaren en uitjes gingen er goed in. Net als een biertje, een Rivella of een glaasje wijn. De stemming was dan ook opperbest en er waren zelf enkele zangtalenten te spotten.  Met de volle schalen wisten onze bewoners wel raad en al snel resten nog enkele speklappen. Zo werd het vanzelf tijd voor een kopje koffie en konden bewoners nog even blijven zitten of huiswaarts gaan. De commissie kan weer een geslaagde activiteit noteren. Op naar de Winterspelen (4 tot 14 jaar)  en Whiskey-Bierproeven (18+).