Henk Reuvers gaat na 41 jaar Terra met pensioen

Geachte inwoners van Noord- Barge,

Na 41 jaar met ontzettend veel plezier te hebben gewerkt, neem ik 20 juli met gemengde gevoelens afscheid van Terra Emmen. Het zijn gemengde gevoelens, omdat ik de school, de leerlingen en de fantastische collega’s ga missen.

Terra heeft mij de kans gegeven om door te ontwikkelen als mens en als professional. Zo heb ik de stap van sportdocent naar afdelingsdirecteur kunnen maken. Terra zit in mijn DNA, omdat we als team gaan voor een goede sfeer onderling, met de leerlingen en ouders en dat geeft al 41 jaar veel werkplezier. Het voelt fijn dat ik hier een bijdrage aan mocht leveren. Natuurlijk zou ik wel een boek kunnen schrijven over alle mooie belevenissen in deze jaren. Eén van de hoogtepunten is dat ik mij intensief mocht bezighouden met de bouw van onze mooie nieuwe school waar we trots op zijn. Hier kunnen we samen met het “fijne team” goed onderwijs verzorgen.

Vanaf 1978 staat onze school in het prachtige Noord- Barge. In de loop der jaren hebben we met het dorp een hele fijne en hechte relatie opgebouwd. Er zijn nu korte lijntjes en we hebben een win-win situatie gecreëerd. Zo maken diverse geledingen uit het dorp regelmatig gebruik van de school. We denken hierbij bijvoorbeeld aan de vergaderingen van het bestuur, de jaarvergadering met het dorp, de zangvereniging en de zaalvoetbalclub Noord- Barge. De school mag daarentegen bijvoorbeeld gebruik maken van het weiland naast de school waar verschillende dieren gedurende het seizoen lopen. Ook houden buurtbewoners een oogje in het zeil en nemen daar waar nodig contact op met de school. Ik hoop dat deze fijne samenwerking mag voortduren.

Ik wil een ieder in Noord- Barge bedanken voor de plezierige samenwerking en het vertrouwen en ik hoop jullie op de één of andere manier nog eens te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Henk Reuvers

h.reuvers@terra.nl