Creatief met groen

Afgelopen donderdag hebben zo’n drieëndertig  vrouwen uit Noordbarge hun groene vingers laten wapperen. Onder begeleiding van twee ervaren bloemschikkunstenaressen (mooi woord voor Scrabble) konden de dames hun creatieve hart ophalen door een kerststuk op touw te maken. 

Na een korte uitleg mocht iedereen zijn materiaal verzamelen, dat bestond uit verschillende soorten groen, kerstballen, lampjes, houten decoratie en natuurlijk het touw waar alles op vastgemaakt werd. 

Er werden kopjes koffie, glazen wijn en heerlijke hapjes geserveerd, maar menig deelneemster had amper de tijd genomen om zich daar te goed aan te doen; er werd hard gewerkt! Het resultaat was dan ook prachtig. En veel verschillende creaties kunt u inmiddels zien pronken aan voordeuren van Noordbarge of op een mooie vaas of boomstam in de woonkamers van de deelneemsters. 

Er mag een groot compliment gemaakt worden voor de begeleidende dames die met hun expertise en bruikbare tips van ieder kerststukje een pronkstuk hebben gemaakt. En natuurlijk voor de gezelligheidscommissie: want gezellig was het zeker. Missie geslaagd.