Beste buur van gemeente Emmen 2020

Nominatie geopend: “Beste buur van gemeente Emmen 2020”

Is jouw buurman of buurvrouw de beste buur van Emmen? Ook dit jaar kun je iemand nomineren. Tijdens de landelijke Burendag worden de winnaars bekend gemaakt door de jury en in ‘de bloemen gezet’ door burgemeester Van Oosterhout.

Beste buur
Heb jij een buurman of buurvrouw die veel voor jou en anderen doet? Iemand die een bijdrage levert aan een fijne sfeer in de straat. Ken je iemand in je buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd vriendelijk is tegen de spelende kinderen in de straat? Dan is deze persoon misschien wel de beste buur van gemeente Emmen.

Je beste buur kan je, tot zaterdag 5 september, nomineren door een mail met motivatie te sturen naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl.

Burendag
Tijdens de Burendag op 26 september worden de winnaars bekend gemaakt door de jury. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Buurtbemiddeling Emmen
Hooggoorns 11 7812 AP Emmen
t. 06-12813261 0591-680800
e. buurtbemiddeling@sednaemmen.nl i. www.sednaemmen.nl

Neem ook een kijkje
op onze facebookpagina

buurtbemiddeling emmen