Noordbarge! groen, mooi & veilig

Het oudste esdorp van Drenthe (en misschien wel Nederland)

Vragen, tips, klachten

Heeft u een klacht?

Heeft u een melding of vraag aan de gemeente over de openbare ruimte, zoals over uw straat, het plantsoen bij u in de buurt, speelvoorzieningen, openbaar groen, verkeerslichten, parkeerautomaten, vervuiling openbare wegen, bruggen en tunnels, graffiti en gladheid-bestrijding. Dan kunt u uw vraag of melding kwijt bij de gemeente Emmen. Ook voor aanhoudende overlast, zoals drugsgebruik, dealen, lastige buren of (hang)jongeren kunt u contact opnemen, zelfs als u overlast heeft van dieren die in de vrije natuur leven.
Bel dan de gemeente Emmen nummer 14 0591 of via www.emmen.nl

Storingen

  • Openbaar gebied grijs en groen 14 0591
  • Gas en elektriciteit gasenstroomstoringen.nl 0800 – 9009
  • Televisie, radio, internet, telefoon uw eigen provider
  • Watervoorziening wmd.nl/water-thuis/storingen 0592 85 45 45
  • Meldingen reiniging Area Reiniging areareiniging.nl 0591-571080

Direct hulp nodig?

Ondervindt u acute overlast waarbij u direct hulp nodig heeft, dan kunt u de politie bellen, telefoonnummer: (0900) 8844.

Blad in de herfst

De herfst is weer begonnen en op diverse plaatsen begint het blad van de bomen te vallen. De gemeente Emmen wil net als u het gemeenteblad opruimen. EMCO is in Noordbarge verantwoordelijk voor het opruimen van het blad. Wekelijks komt EMCO vegen en opruimen. Het blad kunt u in het openbaar gebied vegen. Dit mag in de berm of in het gemeente gazon. Ook mag het blad in de groene container. Daarnaast is het mogelijk om onbeperkt tuinafval (waaronder blad) kosteloos naar de Milieustraat van Area Reiniging te brengen.

Gratis een m3 groen af laten halen door Area

Een keer per maand krijgt u de gelegenheid een kubieke meter takken en groen af te laten halen door AREA. Het moet gebundeld aan de weg worden aangeboden. Telefoon: 0591 571080.