Noordbarge! groen, mooi & veilig

Het oudste esdorp van Drenthe (en misschien wel Nederland)

Oud papier

Op iedere eerste zaterdag van de maand wordt het oud papier in Noordbarge opgehaald. Vrijwilligers op de fiets begeleiden een trekker met aanhanger. De inkomsten komen ten goede aan verschillende initiatieven voor de buurt.  Wij vragen u uitsluitend (oud) papier op zaterdagochtend voor 09.00 u aan de weg te zetten. Het papier dient goed gebundeld te zijn zodat de vrijwilligers het gemakkelijk kunnen meenemen. De container waar het papier heen gebracht wordt staat zaterdagochtend aan de Middenstraat t.h.v. het Terra college. U kunt dus ook zelf uw oud papier hiernaartoe brengen.

Noteer a.u.b. direct op uw kalender wanneer u aan de beurt bent. Bij verhindering kunt u altijd ZELF ruilen met iemand uit een andere maand. Is dit niet mogelijk, vraag dan iemand van de reservelijst. In AUGUSTUS wordt geen papier opgehaald. Het Vertrekpunt is bij de Fam. Betting om 9.00 uur, Oude  Zuidbargerstraat 11, tel.nr. 0591-611660.

Bovendien kan het oud papier (ma-za. 6 dagen in de week) gebracht worden naar de container die in de Hooggoorns staat. De container is open van ca. 09.00 uur tot ca. 15.00 uur.

Tractor geleverd door: Nijhoff
Chauffeurs: Berend Betting, Harm Gerrits, Jannes Eling
Koffieverzorging: Geesje Gerrits
Administratie opbrengst: Harm Gerrits
Coördinator Rooster: Haye Witteveen

Hartelijk dank voor uw inzet
Haye Witteveen, tel.nr. 0591-610260